top of page

OM

HUSEBY HARVEST

ÅRETS TREFFSTED PÅ SKEDSMOKORSET  

Skedsmokorset var et sted med mange føtter, men få røtter. Med høy tilflytting de siste 10-årene er vi snart tyvetusen innbyggere med 'korset' som nærmeste sentrum. Alikevel opplever vi at det er få sosiale treffesteder for unge og voksne. Dette ville en gjeng Neil Young entusiaster gjøre noe med. I 2006 ble Helpless Management etablert og vi arrangerte vår første Huseby Harvest i Husebylåven. I 2019 avholder vi vårt 12 arrangement. Fredag er satt av for å skape en profesjonell scene for unge rocketalenter med Young Harvest. Lørdag er målet å skape et treffested for oss voksne med god musikk og god stemning. Lørdagens inntekter samt bidrag fra sponsorer og støttespillere bidrar til å finansiere fredagens Young Harvest for våre lokale ungdommer. Målet er å så noen spirer på fredag og høste resultatene på lørdag. Med litt Neil Young inspirasjon ble navnet derav Huseby Harvest. 

BUSS & PARKERING

"Skedsmo Senter" eller "Skedsmokorset terminal" er nærmeste bussholdeplass. Rute 360 går direkte mellom Lillestrøm og Skedsmokorset. Siste avgang til Lillestrøm lørdag kveld er kl 23:39

Kommer du fra Oslo og vil ha med deg siste konsert er det et alternativ å ta taxi til Lillestrøm og tog til Oslo. Siste tog fra Lillestrøm til Oslo går kl. 02.47

Dersom du kjører bil er det noe parkeringsplass ved Skedsmosenteret, gangavstand på 200 meter fra Huseby gård og Huseby Harvest.

KART

Skedsmo Senter (parkering) har adresse Furuveien 1, Skedsmokorset.
Huseby gård hvor festivalen finner sted har adresse Husebyveien 11, Skedsmokorset.

SAMARBEID PÅ SKEDSMOKORSET

Helpless Management som arrangør av Huseby Harvest samarbeider med flere aktører for å skape fine opplevelser på Skedsmokorset. Skedsmo kommune bidrar med støtte og ungdomsavdelingen deltar aktivt med å arrangere Young Harvest. Vi har også et tett og godt samarbeid med Skedsmokorset kulturforum som hjelper oss med å legge forholdene til rette for våre arrangement. Gjennom deltagelse i Lillestrømbankens Lokalbidraget har vi også fått inn midler som bidrar til å finansiere fredagens gratisarrangement Young Harvest. I 2017 startet et samarbeid med Skedsmo Senter, en positiv aktør som gjerne ønsker å bidra til mer aktivitet på Skedsmokorset. 

KONTAKT HELPLESS MANAGEMENT

Helpless Management er en ideell forening med formål å skape gode møteplasser på Skedsmokorset.
Kontakt og leder for styret er:

Julius Okkenhaug
Bukken Brusesvein 4A, Skedsmokorset
E-post: juliusok(at)gmail.com

FESTIVAL FAQS

Send oss dine kommentarer eller spørsmål.

Success! Vi har mottatt meldingen. Hilsen Helpless Management

bottom of page