top of page

NYHETER

Følg med på hva som skjer

#Heierpådeg

November 14, 2018

Lillestrømbanken #Heierpå frivilligheten og vi heier på deg! Tusen takk til alle dere som har gitt sin stemme til oss på Lokalbidraget. For en bank og for noen herlige musikkvenner vi har, tusen millioner takk🙏😁


Bildet viser to lykkelige festivalarrangører sammen med Lillestrømbankens Siri Berggreen, Adm. banksjef

Frivilligfest

February 01, 2018

Årets takkefest for våre fantastiske frivillige ble arrangert 2. februar. Kremen av folk som år etter år stiller opp for å lage folkefest på Skedsmokorset ble gjort stas på med god mat og godt drikke. Mye bra folk samlet, quiz og musikalske innslag gjorde nok en frivilligfest til en suksess. 

Alle band er booket

June 25, 2017

Alle band er nå klare og vi har en komplett lineup som starter med Eldar Vågan og avslutter med våre lokale helter fra Backstreet Girls. Vi gleder oss veldig til årets høstrock og håper å se deg i teltet på Huseby lørdag 2. september. Rock on hilsen oss i Helpless Management.

Takk til Lokalbidraget fra Lillestrømbanken

January 30, 2017

Huseby Harvest hadde gleden av å få delta på Lillestrømsbankens Lokalbidraget, hvor banken deler ut hele 3 millioner til lokale lag og foreninger. Onsdag 7. desember ble vi invitert til utdeling av årets midler. 117 lag og foreninger kvalifiserte som kandidater i år. Selv med så mange deltagende lag og foreninger mottok vi tidenes julegave på kr. 32.067,- .Vi takker for støtten til alle dere som har stemt på oss. 

Frivilligfest 10. februar

January 28, 2017

Alle frivillige som sto på og gjorde fjorårets arrangement til en suksess er velkommen til årets frivilligfest fredag 10. februar på Huseby gård. Husk påmelding til Morten. Vi sees.

Please reload

bottom of page