top of page

VIOLET ROAD LEGGER UT PÅ VEIEN OG KOMMER TIL HUSEBY HARVEST

Fansen var over seg av begeistring da Violet Road slapp sitt femte album «Lines Across Light» høsten 2018. Når de nå legger ut på veien igjen byr de ikke bare på nye låter og en enorm spilleglede, men også et fenomenalt liveshow.

 

I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av flere radiohits, samt andre sterke og fengende låter. En konsert med Violet Road rommer store musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt.

 

«Etter et hurramegrundt år i 2018 er vi i Violet Road superklare for å møte publikum på festivaler over hele landet i 2019. Vi gleder oss og kan nesten ikke vente!», sier Halvard Rundberg i bandet.

 

Fra turneen i 2018 har de høstet fantastiske kritikker på sin vei. BodøNu uttalte at «Dette var et show for historiebøkene» og Helgelands Blad berømmet dem og sa «Takk til Violet Road for alt det de er».

Supersofa

"Supersofa ga ut debutalbumet Bensin i 2018 til gode kritikker. Bandet liker aller best å mikse pop og rock'n'roll og krydre med en bitteliten klype funk og punk. Supersofa startet i 2011 og starten gjorde de mest norske rockeversjoner av superkjente låter. Etterhvert startet de å lage egne ting. Etter flere singelutgivelser til gode kritikker, kom detutalbumet i 2018. Bensin fikk fine anmeldelser og ble blant annet omtalt som «Rock med hår på ryggen» - hva nå det måtte bety. 

Supersofa består av: Bård Sandnes: Vokal og trommer Andreas Hjelle: Gitarer Tormod Eikill: Gitarer Tore Sværen: Bass

brenn.

Vi har den glede å presentere brenn. på Huseby Harvest i år. De spiller også som headliner på Young Harvest. Før de kommer til oss skal de spille både på Øya og i Roskilde.

 

brenn. er duoen som skal redde rocken fra å falle utenfor popkulturens søkelys i årene fremover. Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire.

brenn.s spennende reise har så vidt startet, og 2019 ser ut til å være et år som virkelig setter duoen på kartet, både nasjonalt og internasjonalt. Nord-Europas største festival, Roskilde, står for tur til sommeren og utover dette blir det et omfattende festival år som kickstartet med to stappfulle by:Larm-show i mars.

De har sluppet seks singler hittil i karrieren. I siste kvartal av 2018 og begynnelsen av 2019 har Edvard og Rémy vært i studio,og ryktene sier at man kan vente seg mye, ny musikk fra brenn. dette året. «Du og Jeg»,årets første singel, kom i februar og var blant annet ukas låt på P3.

Live har duoen med seg fullt band, og kan sammenlignes med nasjonale og internasjonale artister som FIDLAR, Mac Demarco og Death By Unga Bunga, der humor og spontanitet står sentralt i deres konsertfilosofi.

Bex Marshall

" UK British Blues Award winner and 4 time European Blues Awards nominee Bex Marshall’s unique style of guitar playing is a combined technique of slide, blues rock, ragtime and roots pickin’. Her voice is a powerful melting pot of old black woman’s heartache and rock diva soul "

Fantastisk dame som skal på turne med trio. I tillegg til egne låter briljerer hun med kjente låter fra gamle gitarhelter. Rock så det suser.

Please reload

bottom of page